Forumregels

Onderstaande regels zijn samengesteld door de forumbeheerders van Wiet4You, de regels gelden voor iedereen die gebruik maakt van dit forum. Onderstaande regels zijn samengesteld om het forum leuk te houden voor alle leden en bezoekers.

 1. Voorwaarden

  1. Voorwaarden
   Beste bezoekers,

   Wij als Wiet4you.nl bieden onze leden een nieuwe platform aan waar iedereen hun intresses kan delen met anderen gebruikers.
   Het is bekend dat in bepaalde provincies / landen onmogelijk is om aan wiet te komen, en als je eraan zou kunnen komen zijn het vaak bewerkte spullen.
   Vooral klinkt het nog ironisch dat er NOG niet besproken wordt over legalizeren over cannabis.

   Het is overigens bekend dat in bepaalde landen nog geen intresse is om cannabis te legalizeren in hun politiek. Deze manier maakt het juist moeilijker voor mensen die
   cannabis gebruiken om eraan te komen. Ook is het nog steeds moeilijk voor mensen buiten Nederland om cannabis hier van Nederland om eraan te komen.
   Gelukkig wordt er al voortgang gemaakt in andere gebieden waar het wel gelegalizeert wordt maar niet hier om de omgeving helaas.
   Hierbij willen wij graag onze steun betuigen om toch de overheid een idee te kunnen geven dat er wat veranderingen moeten komen in het regelement,
   en hopelijk kunnen we het dan uit de crimenele omgeving eruit te halen.

   Hierdoor dat wij als Wiet4you.nl graag een Community-lijn een publiek willen creëren om het zelfde intresses te kunnen delen en dergelijke ideeën en meningen te kunnen delen me andere mensen.

   Wij van Wiet4you.nl hopen ooit een verandering te kunnen brengen in het huidige wetboek van andere provincies / Landen. (Onder anderen Belgie etc)
   Het is in dit tijdperk nodig om hierover te kunnen Bespreken, overigens is het ook al bekend dat er Belgie ook veel Cannabis gebruikers zijn net zoals in Nederland.
   Graag willen wij ook non-profit zaken steunen die over willen gaan naar het legalizeren van cannabis in hun eigen land.


   Natuurlijk willen wij ook duidelijk maken dat wij als Wiet4you.nl niet aansprakelijk zijn over het activiteiten en verhandelingen die op het forum gebeuren.
   Dit Community is gemaakt zodat Cannabis gebruikers graag hun kennis kunnen delen met ons zodat wij standpunten kunnen maken om het gebruik te kunnen legalizeren.
   Als U een strafbaar feit begaat zijn wij hier niet aansprakelijk voor! Het risico draagt u bij zich zelf!
   Nogmaals, Wat u hier op het forum doet is uw verantwoordelijkheid!


   -Wiet4you.nl team #
 2. Regels

  1. Regels
   - Geen gescheld tegen anderen leden, toon respect naar elkaar!
   - Minderjarigen zijn niet toegestaan op het site, als ze er zijn laat het aan de beheerders / Moderators van Wiet4you team weten zodat er actie ondernomen kan worden.
   - Geen zoekadvertenties over verboden, volgt u dit regel niet? Dan wordt uw account onmiddelijk geblokkeerd en verbannen tevens uw IP adress / Email Adress erbij.
   - Geen Spam berichten, Prive berichten spam, misleidende berichten.
   - Geen sexuele, naakte fotos of iets naar dit richting.
   - Bedreigingen worden hard aangepakt, Account zal worden verwijderd en verbannen worden voor altijd.

   Ziet u iemand deze regels overschrijden laat het aan ons weten! #
 3. Akkoordverklaring

  1. Akkoord Verklaring
   Wanneer u met onze voorwaardes akkoord gaat dan gaan wij ervan uit dat u met onze overeenkomsten mee eens bent.

   Herhaling: Wat er op dit forum en buiten gebeurd zijn wij niet aansprakelijk voor dit zijn uw eigen beslissingen. Hopelijk zijn we duidelijk genoeg! #